Ai-Robot Miko helpt het kinderbrein te ontwikkelen

miko 3

Persbericht: Een grote trend in kinderspeelgoed zijn producten die spelenderwijs belangrijke vaardigheden en kennis bijbrengen. Artificial Intelligence is hier bij uitstek geschikt voor. AI-robot Miko combineert het beste van deze twee. Miko weet dankzij deep learning AI hoe hij contact moet maken met kinderen en leert hen echt kennen. Dat zorgt voor plezier op een manier die andere technologie niet kan bieden. Denk aan Wall-E of BB-8 uit Star Wars, maar dan voor thuis. Welk kind wil dat nou niet?

AI-robot Miko 3

Kinderen kunnen met Miko zelf hun activiteiten en interesses kiezen. Hoe meer een kind met Miko speelt, hoe beter Miko het kind diens stemmingen en diens interesses gaat kennen. Door de ontwikkelingsfasen van een kind beter te begrijpen, kan Miko helpen om sneller te leren en intelligentie te verhogen. De slimme robot zal voortdurend op zoek gaan naar manieren om het kind aan te zetten tot spelen en bewegen en om het kinderbrein uit te dagen. Hij is bijvoorbeeld gek op verstoppertje spelen, knutselen en dansen en laat kinderen zelfs leuke yoga-oefeningen doen. Plezier gegarandeerd!

Spelenderwijs leren

Miko 3 is de opvolger van de succesvolle Miko 2 robot. Met meer dan 34 sensorlijnen die in realtime worden verwerkt, brengt de nieuwe Miko de interactie tussen mens en machine naar een nog hoger niveau. Met behulp van de modernste technologie kan Miko bekende gezichten, objecten en de wereld eromheen identificeren, onthouden en herinneren. Miko’s eigen ontwikkeling staat ook niet stil. Elke maand krijgt hij een automatische update waarbij nieuwe inhoud en mogelijkheden worden toegevoegd. Ouders kunnen via een eenvoudig te gebruiken app controleren welke spelletjes Miko en het kind samen spelen en de vooruitgang van het kind volgen terwijl het leert en groeit.

Miko 3 is leerzaam en leuk en daarmee het perfecte cadeau, onder andere verkrijgbaar bij Bol.com en kost €299,-.

- Op digitaalopvoeden.nl wordt gebruik gemaakt van bol.com affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. -

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.