3x de leukste cadeaus die je digitaal kunt personaliseren

Tegenwoordig heb je zoveel keuze bij het kopen van een cadeau, daarom geef ik je in deze blog drie tips voor het personaliseren van cadeaus.

Tegenwoordig heb je zo enorm veel keuze bij het kopen van een cadeau, dat je soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. Waar je voorheen naar je favoriete winkel ging om een cadeautje uit te zoeken, is het aanbod online tegenwoordig natuurlijk enorm én aantrekkelijk. Want geef toe: niets is zo makkelijk dan met een klik op de knop een cadeau te bestellen dat thuis voor je deur afgeleverd wordt. Maar het is dan natuurlijk wel extra leuk als dat cadeau toch wel echt persoonlijk is. Daarom geef ik je in deze blog drie tips voor cadeaus die je online kunt shoppen, maar wel ook online kunt personaliseren.

1. Een persoonlijke mok

Het blijft natuurlijk de eeuwige klassieker, maar dat maakt hem er niet minder leuk op: de mok! En natuurlijk niet zomaar een standaard mok uit de winkel, maar een gepersonaliseerde mok. En vergis je niet, want er zijn dus enorm veel verschillende soorten mokken waar je uit kunt kiezen als het aankomt op het materiaal. Denk aan een keramische mok, stalen mokken, emaille mokken, onbreekbare mokken (jazeker) en zelfs magische mokken. Dat klinkt gelijk een stuk interessanter toch? Een magische mok is een zwarte mok (wanneer hij koud is) maar zodra je er een warme vloeistof in doet, komt er een foto tevoorschijn. Surprise! Al deze mokken (en nog veel meer) vind je op Wanapix.nl, een betrouwbare website met enorm veel leuke cadeaus.

2. Unieke kleding

Ik blijf het altijd leuk vinden om ouders of kinderen rond te zien lopen in gepersonaliseerde T-shirts. Het is toch echt een stukje unieke kleding wat je daar dan draagt! Maar bedrukte kleding gaat veel verder dan alleen T-shirts tegenwoordig. Zo kun je bijvoorbeeld persoonlijke sokken online ontwerpen, maar ook rompertjes, boxershorts en natuurlijk schorten. Zo kwam ik dus een paar sokken tegen met fotootjes van het hondje van dat gezin: hoe leuk is dat!! Je eigen persoonlijke happy socks!
En die boxershort: hilarisch toch als je die vol laat drukken met een foto van jezelf, of van je partner…een super grappig en uniek cadeautje als je het mij vraagt!

3. Knuffels bedrukken

Wat ik ook wel een erg leuk idee vind, is het bedrukken van knuffels. Hoe maak je een knuffel nu echt persoonlijk? Nou, door hem een shirtje aan te doen met een persoonlijke boodschap of foto! Op Wanapix.nl zag ik een super schattig rendiertje met een shirtje aan. Op dat shirt kun je dan dus een grappige foto laten drukken, of een quote, een logo enzovoorts. Hoe lief is het om je Valentijn te verrassen met een lieve, zachte knuffel en een foto van jullie tweetjes erop?!

Dit zijn maar enkele ideeën van de vele tientallen cadeaus die je online kunt personaliseren. Deze drie springen er voor mij wel uit, maar er is nog zoveel meer leuks te vinden!
Heb jij wel eens ooit een gepersonaliseerd cadeau besteld? Zo ja, laat dan hieronder weten wat dat voor item was!





- Op digitaalopvoeden.nl wordt gebruik gemaakt van bol.com affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. -

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.