Een digitaal kaartje per post versturen!

kaartje sturen digitaal

Echte post is en blijft leuk, voor jong en oud. Het feit dat iemand aan je denkt en de moeite neemt om een kaart voor je te maken en schrijven, blijft bijzonder. En eerlijk is eerlijk: zoveel moeite is het helemaal niet, want je kunt met het grootste gemak online een kaartje samenstellen en laten bezorgen door de postbode.

Onlangs waren mijn kinderen een weekje ziek thuis en na een dag of vier ontvingen ze beide een eigen kaart en de brievenbus. Die lieve oma had beide jongens een kaartje gestuurd, met als gevolg een grote glimlach op de gezichten van de jongens. Dát is wat post kan doen. Een klein gebaar wat zoveel kan betekenen.
Ook met de feestdagen in aantocht is het extra leuk om iemand te verrassen met een kaartje. Bijvoorbeeld om diegene een fijne kerst te wensen, maar misschien ook wel om te laten weten dat je aan iemand denkt.

Gebruik de Kaartje2go app

De makkelijkste manier om een kaartje te maken is gewoon lekker op je telefoon, niet waar? Nou, de Kaartje2go app is daar perfect geschikt voor, want je maakt daar super simpel en snel de leukste kaartjes. Je doorloopt vier stappen, en je kaartje is klaar! Goed om te weten is dat de Kaartje2go app de best gewaardeerde kaartenapp is bij Apple en de hoogst scorende kaarten app bij Android. En dat is niet voor niets!

Hoe werkt de Kaartje2go app

Je begint met het kiezen van je kaart. Dat kan een kant en klare kaart zijn, maar je kunt ook kiezen voor een eigen foto en vervolgens de kaart zelf verder aanpassen en versieren.
Dan is het tijd om de kaart te personaliseren. Sommige kaarten hebben een naam of iets anders op de voorkant die je kunt wijzigen. Bijvoorbeeld als je een kaartje stuurt voor de geboorte van een kindje.
Daarnaast is dit het moment om de binnenkant te gaan vullen. Je kunt natuurlijk de tekst in allerlei kleuren en lettertypes toevoegen, maar ook leuke stickers, achtergronden en versiersels. Er zijn allerlei categorieën stickers zodat je gemakkelijk kunt zoeken en een leuke, toepasselijke sticker vindt. Deze kun je natuurlijk ook weer helemaal aanpassen op grootte.

Nadat je je kaart ontworpen hebt kies je het formaat van je kaart en daarna ben je klaar! Je kunt Kaartje2go de kaart laten bezorgen of, als je hem liever persoonlijk geeft, naar je huisadres laten sturen.

Benieuwd naar de app? Download hier de Apple app en hier de Android app.

- Op digitaalopvoeden.nl wordt gebruik gemaakt van bol.com affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. -

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.