8 leuke Netflix series voor 9-jarigen

Netflix series voor 9-jarigen

Ben je op zoek naar een leuke Netflix serie voor jouw zoon of dochter? In dit overzicht vind je onze favoriete Netflix series voor 9-jarigen.

Mr. Peabody en Sherman show

Deze serie noemden mijn jongens als een van de eerste op. Mr. Peabody is een pratende, intelligente en multigetalenteerde hond. Zo heeft hij meerdere Nobelprijzen en Olympische medailles. Op een dag vindt hij een verlaten baby in een steegje en besluit het jongetje, dat hij Sherman noemt, te adopteren. Samen gaan ze volop de avonturen aan. Ze bouwen samen eem tijdmachine en op deze manier kunnen ze allerlei coole gebeurtenissen uit het verleden bezoeken. Wat zo leuk is, is dat deze serie dus super leerzaam is! Soms hebben onze jongens het ergens over dat ik denk…hoe komen ze erbij?! En dat komt dan van de Mr. Peabody en Sherman show.

Netflix series voor 9-jarigen

Oggy en de kakkerlakken

Oggy en de kakkerlakken is een grappige animatieserie met vooral heel veel humor. Oggy is een blauwe kat en vooral lekker lui. Hij doet vooral heel weinig als het aan hem ligt. Maar helaas voor hem wordt hij geplaagd door drie kakkerlakken die een doorlopende strijd hebben met Oggy over de inhoud van de koelkast.

Pokémon Indigo League (en anderen)

Pokémon kent iedereen wel denk ik? Alle Pokémon series vallen hier in de smaak en ook de Indigo League in het speciaal. Deze vinden onze jongens toch wel weer van de leukste…waarom? Geen idee! Maar als je kids Pokémon leuk vinden, dan is deze serie dus zeker een aanrader.

Begin van de Croods

Deze serie gaat over de eerste familie op de wereld. Ze beleven met elkaar hilarische avonturen! In hun wondere wereld ontdekken ze sport, logeerpartijtjes en andere vreemde moderniteiten. Want dat kennen ze natuurlijk allemaal nog helemaal niet. Voor jong en oud een leuke serie, ik vind het nooit een straf om deze serie mee te kijken.

Lang Leve Koning Julien

Yesss, gekke Koning Julien is terug en hij schudt harder dan ooit met zijn heupen! De serie speelt zich af in Madagascar, waar de koning in deze comedyserie de gekste jungleavonturen beleeft. Dit doet hij met zijn trouwe maatjes Maurice en Mort en daarnaast heel veel nieuwe dieren die ze leren kennen.

Ben 10

Ben 10 draait om de 10-jarige Ben Tennyson, zijn nichtje Gwen en hun grootvader Max. Aan het begin van hun kampeertocht voor de zomervakantie vindt Ben een buitenaardse capsule met daarin een vreemd horlogeachtig apparaat, dat zich meteen vasthecht aan zijn pols. Dit apparaat zorgt ervoor dat Ben kan veranderen in tien verschillende aliens, elk met andere krachten en vaardigheden. Ben snapt dat hij anderen moet helpen met deze vaardigheden, maar toch vindt hij het ook wel interessant om er kwajongensstreken mee uit te halen.
Prima serie voor de kids…zelf heb ik er niet zoveel mee.

Kapitein Onderbroek

Tra-la-laaaa! Yup, dit is de kreet van deze superheld. Mijn zonen vinden hem helemaal leuk! Deze maffe en hilarische serie is een en al avontuur. In het dagelijks leven is Kapitein Onderbroek een doodgewone schooldirecteur, maar zodra hij de hypnose-ring om heeft, verandert hij in de, niet al te snuggere, gehypnotiseerde superheld.

Netflix series voor 9-jarigen

Carmen Sandiago

Carmen Sandiego is een stoere chick die ooit lid was van een Detective Agency. Maar ze koos ervoor om hoofd te worden van de V.I.L.E.-bende (Villains’ International League of Evil, vrij vertaald: het internationale team van kwaadaardige schurken). Sindsdien gebeuren er op verschillende plaatsen misdaden. Het Detective Bureau probeert de leden, en in het bijzonder Carmen Sandiego, op te sporen en te arresteren. Een beetje spanning in deze serie maakt dat de jongens hem graag kijken.

Tot zover dit overzicht van onze favoriete Netflix series voor 9-jarigen!

Met onderstaande afbeelding bewaar je deze leuke Netflix series voor 9-jarigen op Pinterest.

Op zoek naar leuke Netflix series voor 9-jarigen? In dit overzicht vind je onze top 8. Er zitten ook series bij die leuk zijn voor ouders om mee te kijken.

- Op digitaalopvoeden.nl wordt gebruik gemaakt van bol.com affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. -

 3 reacties

  1. […] menig huiskamer is de gameconsole niet meer weg te denken. Ook Netflix en Youtube met de bekende tekenfilmpjes zien de meeste ouders elke dag wel voorbij komen. Maar waar […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.