Kidizoom Smartwatch DX2: smartwatch voor kinderen

Ben je op zoek naar een smartwatch voor jouw kind van tussen de 5 en 8 jaar? Met de Kidizoom Smartwatch DX2 heb je een gave kinder smartwatch gevonden. In dit artikel lees je alles over de Kidizoom Smartwatch DX2.

Kidizoom Smartwatch DX2

Deze uitgebreide smartwatch zit vol mogelijkheden! Van spelletjes tot een stappenteller! Daarnaast kun je er foto’s en video’s mee maken en deze bewerken. Andere leuke opties zijn de stemvervormer en de vingerafdruk-monster-meter. Genoeg uitdaging en afwisseling in deze smartwatch dus!
Het scherm reageert goed wanneer je er op speelt en tikt. De smartwatch is prima te bedienen met kleine kindervingertjes, maar ook met volwassen vingers van ouders gaat het bedienen moeiteloos. De meeste mogelijkheden op de Kidizoom Smartwatch DX2 wijzen zichzelf: de handleiding vooraf doorlezen is in de meeste gevallen niet nodig: fijn voor je ongeduldige kind! 😉

–> Bekijk hier de beste Kidizoom Smartwatch aanbieding! <–

Kidizoom Smartwatch DX2

Klok kijken en spelletjes spelen

De Smartwatch spelletjes zijn erop gericht dat je kind leert omgaan met winnen en verliezen. Je kunt tegen de horloge spelen, of met tweeën tegen elkaar. Er zit Boter, Kaas & Eieren op waarmee je kind leert om een paar stappen vooruit te denken. Bij het spelletje Supersnowboard ga je natuurlijk snowboarden en kun je kiezen uit drie moeilijkheidsgraden.

De Kidizoom Smartwatch DX2 spreekt de tijd hardop uit. Hierdoor leert je kind al spelend effectief klokkijken. De horlogefunctie is ook sowieso al handig voor het buitenspelen van je kind. Vaak kennen kinderen van 5-6 jaar wel cijfers, maar nog niet wat dan kwart over 4 is. Je kunt de tijd dus hardop uit laten spreken. En je kunt de tijd digitaal zeggen, zodat je aan je kind kunt doorgeven dat hij om 16:15 thuis moet zijn. Dat is gemakkelijker dan een klok met wijzers natuurlijk.

In totaal zitten er acht ingebouwde spellen op de Kidizoom Smartwatch DX2 én je kunt nog meer spellen en klokweergaven downloaden via Explore@ Park!

Bewegen maar!

De stappenteller van de Kidizoom Smartwatch DX2 motiveert om lekker in beweging te blijven. Het is voor kinderen natuurlijk grappig om te testen of de stappenteller het goed doet: als ik tien stappen zet, wat zegt de stappenteller dan wat ik heb gestapt?
De smartwatch geeft ook een topscore weer en dat zorgt ervoor dat je kind uitgedaagd wordt om meer te doen.  Ook de hardloopmeter geeft aan hoe snel het ging en geeft je kind motivatie om de volgende keer nog harder te lopen. Wat een leuk extraatje is, is dat de Kidizoom Smartwatch DX2 ook kan laten zien met welk dier jouw snelheid vergeleken kan worden.

Ook zit er een bewegingsspel op: Jij danst, ik spring. De bedoeling is dat je de bewegingen op je smartwatch na doet. Dat is wel een uitdaging, want je moet je armen én je benen bewegen én dan ook nog even de smartwatch checken om te zien wat je moet doen.

De ingebouwde camera

In de Smartwatch DX2 zit ook een ingebouwde camera. Met de camera kun je foto’s maken en je kunt ze direct op de horloge bewerken.  Daarnaast kun je ook video’s opnemen. Zowel foto’s als video’s kun je bewerken met verschillende kaders, effecten en filters.

Kidizoom Smartwatch DX2

Gadget voor kinderen van 5 tot en met 8 jaar

De Kidizoom Smartwatch DX2 is een onwijs leuke gadget voor kinderen van5 tot 8 jaar. Officieel is hij volgens de leeftijdsindicator tot 12 jaar, maar mijn zoon van tien jaar zou hem niet persé meer om hoeven op zijn leeftijd. Dan wordt het toch een beetje als kinderachtig ervaren.

De smartwatch heeft een touchscreen met hoge kleurenresolutie. Hij is geschikt voor een polsomtrek van 13 tot 20 cm.
De smartwatch wordt geleverd met een oplaadkabel en deze is tevens bedoeld om foto’s en video’s over te zetten op de computer. De smartwatch heeft een interne accu en een intern geheugen van 256 MB, dat is ruimte voor ongeveer 1600 foto’s of 30 minuten video.

De stemvervormer die in de smartwatch gebouwd zit is een van de leukste functies: die zorgt ervoor dat alles wat jij zegt op de gekste manieren herhaalt wordt.

Facts

  • Leeftijd: 5 – 8 jaar
  • Kleuren: roze of blauw
  • Spatbestendig
  • Adviesprijs: €59,95 en te koop bij bol.com

Met onderstaande afbeelding bewaar je deze review van de Kidizoom Smartwatch DX2 gemakkelijk op Pinterest.

Met de Kidizoom Smartwatch DX2 haal je een goede smartwatch voor kinderen tussen de 5 en 8 jaar in huis. Er zitten leuke spelletjes op, lees hier de review!
- Op digitaalopvoeden.nl wordt gebruik gemaakt van bol.com affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. -

 2 reacties

  1. Zo,n smartwach is super handig
    Groetjes Lieke de vries

  2. […] de smartwatch van VTech is een goed voorbeeld van digitaal speelgoed met een educatief element. Denk aan het leren […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.